Voordeurstickers

Voordeurstickers zijn deurstickers met een levensechte voordeurprint. Deze stickers zijn met name ontwikkeld voor de zorg zodat verpleeghuizen en woonzorgcentra weer een gezellige, huiselijke sfeer geven. Voor mensen met bijvoorbeeld dementie is het lastig de deur naar de eigen woongroep of kamer te herkennen, omdat alle deuren in een gang hetzelfde zijn. Dat is eenvoudig op te lossen door een voordeursticker. Kies een kleur of model naar voorkeur en geef een ongezellige gang een totaal andere uitstraling.

Alle stickers met voordeurprint zijn van een ander materiaal gemaakt dan de reguliere deurstickers in onze webshop. Ze zijn met opzet van een steviger materiaal gemaakt, zodat ze tegen een stootje kunnen. Zo zal een stoot van een rollator of rolstoel niet direct schade aanrichten.

De stickers kunnen jarenlang blijven zitten, maar kunnen uiteraard ook weer goed verwijdered worden.

deursticker-dementie2

Onze voordeurstickers voor de zorg zijn:

  • van polymeer, met extra laminaat
  • droog of nat te plakken, afhankelijk van ondergrond en kunde van de plakker
  • kunnen tegen een stootje.
  • hebben een vaste kleurechtheid ( alleen UV licht verkleurt altijd alles)

Wij gebruiken altijd kwalitatief hoogwaardige folies om kwaliteit van het materiaal te waarborgen.

Zelf plakken of laten plakken

In principe zijn de stickers door u zelf te plakken. Let wel, de gemiddelde zorg-deur is al gauw zo’n 122cm x 231,5cm groot. Dus een zeer groot formaat waardoor u de sticker het beste met 2 personen kunt plakken. Gaat het om veel deuren of heeft u liever dat dit professioneel en snel gebeurt? Vraag ons dan om een prijsopgaaf voor uw mogelijke bestelling. Vermeld uw adres (op zijn minst de woonplaats voor km-berekening) en het aantal deuren dat u voor ogen heeft, zodat wij u een voorstel kunnen doen.

Maatwerk opdracht?

Heeft u een bijzonder verzoek of wilt u brainstormen over de mogelijkheden? Maak gebruik van onze creatieve geesten en stel uw vraag. Wij denken graag met u mee wat past bij de afdeling of omgeving.