Van welk materiaal zijn de deurstickers?

De deurstickers zijn van hoogwaardig vinyl met een speciale ‘dot’-plaklaag (zie toelichting bij vraag hieronder). De stickers werken brandvertragend met certificering B1 (DIN-4102-1).

De stickers zijn MAT en weerkaatsen daardoor weinig licht, dit in tegenstelling tot goedkopere “glanzende” deurstickers van andere leveranciers.

Zijn de deurstickers makkelijk te bevestigen?

Ja. Volg de instructies op onze website. Bevestiging lukt in zo’n 15 min, incl. het demonteren van het deurbeslag. Het is het beste met 2 personen te doen. Zo kan 1 persoon de sticker begeleiden terwijl de andere de sticker glad strijkt. De sticker heeft speciale een ‘dot’-plaklaag. Deze plakstipjes maken het bevestigen een stuk makkelijker dan gewone stickers. Je kunt de sticker namelijk weer lostrekken als er per ongeluk een luchtbel onder komt tijdens het pakken. Maar let op: trek de sticker niet te vaak los, want dan gaat het materiaal rekken en wordt het op den duur lastiger.

Zijn de deurstickers ook weer te verwijderen?

Dankzij de speciale plaklaag kan de sticker na verloop van tijd ook weer verwijderd worden zonder lijmresten achter te laten. Dit in tegenstelling tot de meeste “goedkope” stickers van andere leveranciers: daar blijven vaak lijmresten achter. Als de deursticker er al heel lang op zit, zoals een jaar, kun je het nog makkelijker maken met behulp van een haarföhn. Zorg dat je de deursticker daar lichtjes mee verwarmd en trek de sticker los.

Zijn de deurstickers ook buiten te gebruiken?

De stickers kun je ook buiten gebruiken, maar we kunnen geen garantie geven over de duur dat de sticker goed blijft. De stickers zijn van vinyl dus in die zin waterbestendig. Na langdurige, intensieve blootstelling aan de zon kan er op den duur ook wat verkleuring optreden.

Wat is het retourbeleid?

Mocht de sticker onverhoopt beschadigd zijn geraakt tijdens transport, dan nemen we de sticker terug en ontvangt u een nieuwe. Voldoet de sticker niet aan uw verwachtingen? Dan kunt u de sticker aan ons terugsturen. We nemen alleen onbeschadigde stickers terug in de originele verpakking. Neem contact met ons op wanneer u de deursticker wilt retourneren.