Onze missie

Wij willen met design de wereld een stuk mooier en gezelliger maken. Met die gedachte zijn onze deurstickers ontworpen. Soms een vrolijke noot, soms spetterende kleuren, soms een gewaagde quote en altijd van kwaliteit.

Kwaliteit

Mooie dingen moeten van kwaliteit zijn. Alle deurstickers zijn daarom van hoogwaardig vinyl met een speciale plaklaag. Het materiaal zorgt dat de kleuren jaren goed blijven. De plaklaag zorgt ervoor dat de deursticker makkelijk te bevestigen is en zonder lijmresten weer te verwijderen is. Als de sticker bij het bevestigen dus niet in 1x goed zit, dan kun je hem makkelijk weer lostrekken en corrigeren. Vervolgens kan hij jaren blijven zitten! (maar na een tijdje wil je vast weer een ander design proberen ;-))

Wie zijn wij

Deurdesigns is een samenwerking tussen marketingbureau ‘Inckwork’ en drukkerij ‘Subb4’ in Montfoort. De één heeft de creativiteit en gevoel voor design en de ander heeft hoogwaardig drukwerk en bevestigingsservice. Samen hebben we één gezamenlijke missie tot uiting gebracht met deze unieke collectie deurstickers.

Deurdesigns.nl staat ingeschreven onder KvK nummer: 24428498.
Ons BTW nummer is: NL 0019 9056 7B94.

Hoe werkt het

U bestelt één of meerdere deurstickers naar keuze. Deze worden binnen een week netjes bij u thuisbezorgd in een stevige koker. Bevestig de sticker eenvoudig op uw deur(en) volgens onze online instructies.
Klaar! Weer een ruimte omgetoverd tot een prachtig verhaal.

Levertijd: langer maar duurzamer

We hanteren een levertijd van zo’n 3 werkdagen. Soms is dit iets langer, soms iets korter. Hoe komt dat?

Wij bieden honderden deursticker designs aan in onze webshop. We hebben met opzet geen voorraad. Dat is voor de kwaliteit van de sticker niet goed: als deze maanden in een koker moet liggen wachten op zijn nieuwe eigenaar, gaat de plaklaag bubbelen. De plaklaag werkt nog wel, maar is voor de nieuwe eigenaar geen betrouwbaar beeld van kwaliteit. Daarnaast volgen (en zijn we soms vooruit op) interieurtrends. Dat betekent dat we regelmatig nieuwe ontwerpen toevoegen of veranderen. En last but not least: duurzaamheid. Het is zonde om zoveel vierkante meters vinyl (het blijft een plastic soort) en inkt te hebben staan en weg moeten gooien op den duur.

Door deze keuze voor trends, kwaliteit en voorkomen van verspilde materialen, betekent het dat elke deursticker die wordt besteld, dan pas door onze drukkerij wordt afgedrukt en verzonden. Afhankelijk van de drukte in de drukkerij kan dit korter of langer duren dan 3 werkdagen. Bedankt voor je begrip voor onze (duurzame) werkwijze.

Kun je stickers retourneren? Jazeker, dat kan. Maar wel in overleg met ons. Wij willen altijd graag de reden weten, is het kwaliteit of smaak?

Ons eigen kantoor

deurstickers-hoofdkwartier.jpg

De deursticker was boven verwachting mooi! Het materiaal stevig en toen we door hadden wat de makkelijkste aanpak was zat de sticker er zo op. Ik ben zeer content. ~ B. Krijger

Vragen?

Heb je vragen over onze deurstickers? Stel ze via de chat (het oranje icoon links onderin) of het contactformulier. We proberen je zo snel mogelijk te beantwoorden!