We houden het graag simpel en duidelijk, dus onderstaand onze algemene voorwaarden:

Beleid bescherming persoonsgegevens

 1. Onze website is voorzien van https (SSL) encryptie die ervoor zorgt dat uw gegevens beveiligd worden verzonden.
 2. Uw gegevens worden nooit aan derden geleverd. Uw gegevens worden alleen door ons en de drukkerij gebruikt om uw bestelling te verzenden en om, wanneer u contact opneemt met de klantenservice, uw orderhistorie te kunnen inzien.
 3. Uw e-mailadres wordt gebruikt, wanneer u hiervoor toestemming heeft gegeven, om u op de hoogte te houden over Deurdesigns producten, nieuws en aanbiedingen. U kunt zich te allen tijde afmelden voor dat soort emails.
 4. Uw contactgegevens worden door ons gebruikt om contact met u op te nemen mocht dit nodig zijn n.a.v. uw bestelling.

Betalingsverkeer

 1. Het beveiligde betalingsverkeer vindt plaats via internet payment provider Mollie B.V. Alle aansprakelijkheid omtrent de afhandeling van betalingsverkeer ligt daarom bij Mollie B.V.
 2. Wanneer u het betalingsproces heeft afgerond is uw bestelling geplaatst en heeft u daarmee ons opdracht gegeven tot uitvoering van uw bestelling.

Garantie & Kwaliteit

 1. Wij kunnen geen garantie geven op duur waarmee de stickers in kleur onveranderd blijven of de duur van de hechting. Dit, omdat dit van diverse omgevingsfactoren afhankelijk is: de reinheid van het te beplakken oppervlak, de mate van blootstelling aan zon en overige weerverschijnselen, de schade die (door uzelf of anderen) wordt toegebracht etc.
 2. Kleurverschillen van de fysieke stickers t.o.v. grafische weergave op digitale media kunnen niet worden uitgesloten.

Retourneren

 1. Retourneren is mogelijk indien dit schriftelijk (of via email) overeengekomen is met Deurdesigns.nl. Stuur dus niet spontaan, zonder overeenkomst het artikel terug. Wij zorgen dat u een retouretiket ontvangt. Gelieve de deurstickers onbeschadigd en, zo mogelijk, in de originele verzendkoker aan ons terug te sturen, zodat de deursticker ons in goede staat bereikt. Indien de deursticker volgens afspraak en opgave van reden in de afgesproken staat ons heeft bereikt, krijgt u uw geld teruggestort, exclusief verzendkosten.
 2. U heeft volgens de Algemene Voorwaarden van het Webshop Keurmerk 14 dagen herroepingsrecht. Dit kunt u doen via het modelformulier in de algemene voorwaarden. Zie bijlage I:
  U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Opdracht

 1. Wanneer u het betalingsproces heeft voltooid is de bestelling definitief geplaatst.
 2. Wij behouden ons het recht voor om bestellingen te weigeren en het aankoopbedrag retour te storten.
 3. U krijgt altijd een bestellingsbevestiging per e-mail. Mocht u dit onverhoopt niet ontvangen dan kunnen we u deze nogmaals sturen. Ook wanneer u geen bestellingsbevestiging ontvangt is de bestelling geplaatst.